Presentación1
Presentación1
  • Lluís Marquina, moderador de les III Jornades CTecno 2017

Barcelona, 1981. Presentador i periodista. Des de la seva incorporació a TV3, l’any 2001, ha estat redactor i presentador de l’”Info K”, redactor de la secció de Cultura dels Serveis Informatius, redactor de la “Nit 10”, de “La Marató de TV3” i del Canal 3XL. Director i presentador del programa sobre tecnologia, cultura i oci digital “Generació Digital”. També ha col·laborat amb el “TN Vespre”, “Els Matins”, “Divendres” i “Tria33”. Aquest estiu va copresentar el magazín “Els Matins d’estiu”. Abans de la seva etapa a TV3, l’any 2000 va presentar el programa “Xat TV” a Televisió Espanyola.


  • Jordi William Carnes, president del CTecno

Nascut el 1959 a Barcelona, Jordi William Carnes té una llicenciatura en Filologia Germànica per la Universitat de Barcelona, un màster en Gestió Pública per ESADE i un Programa d’Alta Direcció per l’IESE. Actualment, és el director general del consorci Turisme de Barcelona. Des del 2012 ocupa la presidència de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya, CTecno, la xarxa privada d’associacions professionals i corporacions tecnològiques a Catalunya.

Jaume Roures_rodona

Nascut a Barcelona, l’any 1950. Va participar en la creació i desenvolupament de Televisió de Catalunya (TV3), on va ser responsable durant vuit anys del Departament de Notícies i d’Esports. Va exercir com a responsable d’Operacions Especials de FORTA (Federació d’Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmiques). Va ser cap del Departament de Televisió a Dorna (empresa organitzadora del Campionat del Món de Motociclisme). Soci fundador de Mediapro, des del 1994. El Grup MEDIAPRO està present en els sectors de la producció de continguts audiovisuals, la gestió de drets esportius i cinematogràfics, els serveis de consultoria relacionats amb la televisió i l’esport, la creació, disseny i producció de canals temàtics i de diversos formats i gèneres per a la televisió, la producció cinematogràfica i de continguts interactius, així com en els serveis de postproducció. L’enginyeria tècnica en l’àmbit broadcast, els serveis de transmissions, i els serveis de màrqueting, comunicació i comercialització publicitària, així com la producció i distribució d’espectacles formen part també de les activitats del grup.

 Joan_Roca_rodona

Nascut el 1964 a Girona, és cuiner i xef del restaurant gironí El Celler de Can Roca. Va estudiar a l’Escola d’Hosteleria de Girona, on més tard va exercir de mestre. El Celler, restaurant que porta amb els seus dos germans, Josep – sumiller- i Jordi – xef de postres-, és un restaurant d’estil lliure, de cuina en llibertat, compromesa amb l’avantguarda, sense renunciar a la memòria de les diverses genereracions d’avantpassats de la família dedicades a donar menjar a la gent. El 2015 Joan Roca va ser cridat a participar en el debat sobre alimentació i medicina del World Economic Forum a Davos.

 Carles Cabrera_rodona
  • Carles Cabrera, expert en innovació i director general de l’Institut Cerdà

Barcelona, 1957. Enginyer de Camins, Canals i Ports (UPC). MBA per ESADE i AMP per Columbia Business School. És Director General de l’Institut Cerdà des de 1996 i té més de 25 anys d’experiència en consultoria. És professor de MBA a ESADE.  És autor del llibre “El Celler de Can Roca: generando valor en empresas de servicios”.

 Marc_Borrell_rodona-color

Emprenedor i especialista amb més de 15 anys d’experiència en desenvolupament de projectes sota entorns mobile i online. També com a inversor en idees i oportunitats tecnològiques. Soci fundador de Bemobile, una de les companyies líders en innovació mobile, del venture capital 101Startups (20M€), així com de múltiples startups com SmartBoat (vaixell connectat) o 500Markets (marketplaces de nova generació: BKIE, MOOMS, SELLFUN…). A més a més, ha estat Business Angel en projectes com Deliberry, Naak, Eelp!, Glovo, Skycoders, entre d’altres.

 Antoine Le Nel
  • Antoine Le Nel, Senior Director – CRM & Social Strategy a King

Antoine Le Nel va ser l’Strategy Consultant d’Oliver Wyman (2004-2010), el Project Leader a The Boston Consulting Group (2011-2013) i el Senior Manager a Vistaprint (2013-2014). Actualment és el CRM Strategy a King i des del 2015 té el càrrec de Senior Director.

 

 

 Josep_Carbó_rodona
  • Josep Carbó, Director Global Business Development & Partner a Mediktor.

Josep Carbó és enginyer industrial amb més de 18 anys d’experiència internacional en consultoria de negoci. En els seus més de 16 anys d’experiència a Accenture, Josep va ajudar a dotzenes d’organitzacions de diverses indústries en processos de transformació organitzativa estratègica i gradualment va anar focalitzant la seva carrera professional en els sectors sanitari i farmacèutic. Entre 2010 i 2015, Josep va liderar l’àrea de negoci de Health Management a Europa, Àfrica i Amèrica Llatina. En aquest rol, Josep va liderar projectes l’objectiu dels quals era transformar les organitzacions sanitàries perquè prestessin un millor servei als pacients crònics. Entre ells destaquen la creació del Centre de Serveis Sanitaris Multicanal en el Servei Sanitari Públic del País Basc, el projecte de models predictius per a la identificació de pacients multicrònics d’alta fragilitat a l’Hospital de La Fe de València o TEKI, la solució de telemedicina basada en l’ús de Microsoft Kinect per a pacients amb MPOC. A l’octubre de 2015, Josep es va unir a MEDIKTOR com a responsable de desenvolupament de negoci a nivell global.

Diapositiva1

Víctor té 7 anys d’experiència en el sector FMCG, sobretot en eCommmerce, Business Development i Brand Management en companyies internacionals com Unilever i GB Foods. Apassionat pel món digital, després de liderar el desenvolupament de la cadena eCommerce a Unilever Espanya, va viure a Londres i a Amsterdam treballant en l’equip d’eCommerce europeu. Graduat en Executive MBA per l’IESE (2016).

 Diapositiva1
  • Ventura Barba, director executiu i soci d’Advanced Music l’empresa organitzadora de Sónar i Sónar+D

Ventura Barba (Barcelona, 1971) és llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i té un MBA per la Universitat Autónoma de Madrid. Des del 2008 fins al 2014 Ventura va ser president de la consultora Tenzing Media, empresa de desenvolupament de negocis especialitzada en el camp de les indústries creatives, així com director del Postgrau en Gestió d’Empreses de les Industries de la Música a la UPF. Ventura va treballar a Yahoo! de gener del 2000 fins al 2009. Fins al 2002 va ser el Secretari General de Yahoo! Espanya i des de juny de 2003 fins al juny del 2007 va ser el director del Departament d’Afers Legals i de Negoci de de Yahoo! Música Internacional. El juny del 2007 va ser ascendit al càrrec de Director General de Yahoo! Música Europa i el Canadà. Anteriorment, va treballar per BMG Music Espanya i Portugal, com a Director del Departament Jurídic i d’Assumptes de Negocis. Abans d’això, va treballar com a advocat a Enrich Law Firm, on va ser cap del departament de Noves Tecnologies i entreteniment. També va treballar en la Societat General d’Autors d’Espanya (SGAE) i a la indústria del cinema a Los Angeles (CA). En el camp de la docència en l’actualitat es cofundador i membre del consell acadèmic del Instituto para el Desarrollo de Internet (ISDI) així com a mentor de l’acceleradora IMPACT.

 Diapositiva1

Gestora cultural especialitzada en cultura digital. Treballa en el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Va ser responsable d’internacionalització de la cultura. Ara dirigeix l’Àrea de Cultura Digital, on volen crear vincles entre cultura i tecnologia, treballar amb les empreses digitals, i ajudar els sectors culturals per fer el canvi digital.

 Xavier_Duran_rodona

Xavier Duran, de 55 anys, és director de la Fundació Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i director del Festival Sitges Next d’Innovació en Comunicació. És Doctor en Comunicació i actualment és professor a Blanquerna: Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals (Universitat Ramon Llull) i professor convidat a ESADE. Com a professional, fa més de 25 anys que desenvolupa la seva activitat com a consultor en l’àmbit del màrqueting i la comunicació i treballa tant des de l’àmbit de l’anunciant com de l’agència.

Joanra_rodona
  • Joan Ramon Barrera, vicepresident del CTecno

Joan Ramon Barrera és llicenciat en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i té el PDD (Programa de Desarrollo Directivo) de l’IESE Business School. Del 2002 al 2014 va treballar a Colt, on del 2011 al 2014 en va ser el director. Actualment és director a Nae, a part de ser el vicepresident del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).