Els tracks

Les III Jornades CTecno giraran entorn dels següents tracks:

Benvinguda


Jordi W. Carnes, president del CTecno.


Jaume Roures, soci gestor, Mediapro.

Diàleg: Gestió de la innovació en El Celler de Can Roca


Participants:


Joan Roca, xef d’El Celler de Can Roca.


Carles Cabrera, expert en innovació i Director General de l’Institut Cerdà.


Taula rodona 1: Nadius digitals: negocis disruptius

En aquesta primera taula rodona el tema de debat es focalitza en empreses sorgides en l’era digital. És a dir, s’analitzaran els models de negoci disruptius de quatre empreses que no han sofert cap tipus de transformació digital, sinó que en el moment que van crear-se ja s’estava vivint l’era de les noves tecnologies.


Taula moderada per Lluís Marquina, periodista i presentador.


Ponents:


Marc Borrell, fundador. 500 markets.


Antoine Le Nel, Senior Director Social Strategy, King.


Josep Carbó, Director Global Business Development & Partner a Mediktor.


Víctor Roca, CMO a Deliberry.


Taula rodona 2: Reptes i oportunitats de la transformació digital

En aquesta segona taula rodona el tema de debat se centrarà en els canvis i l’evolució que han sofert les empreses i institucions tradicionals de benestar, oci, entreteniment i alimentació. La intenció del debat és que aquestes companyies expliquin com les noves tecnologies han transformat de forma radical el context en què operen. El desenvolupament de les estratègies de transformació digital asseguraran la supervivència i un futur millor a aquest tipus d’empreses. En definitiva, tindrem la oportunitat d’escoltar quatre grans exemples de casos d’èxit de transformació digital.


Taula moderada per Lluís Marquina, periodista i presentador.


Ponents:


Ventura Barba, CEO, sónar+D.


Marisol López, directora de l’Àrea de Cultura Digital de l’Institut Català de les Empreses Culturals.


Xavier Duran, director de la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya.

Cloenda


Joan Ramon Barrera, vicepresident del CTecno.

Escaleta

Dimarts, 19 de desembre de 2017

TAULA PROGRAMA